1. DiscMaster vontatott modellek


  A vontatott Multiva DiscMaster közepes és nagyméretű gazdaságok hatékony tarlóhántó eszköze. A vontatott gépekkel végzett talajművelés alaptechnikája megegyezik a függesztett modellekével. A vontatott modellek két fő szelvényből állnak, amelyek szállítás közben felhajthatók. A tömörítő henger három részre oszlik. A kialakítás miatt a szállító kerekek a talajművelést végző tárcsák és a henger közé kerültek. Ez az egyedi konstrukció mozgékonyságot és stabilitást biztosít a gépnek a talajon. A vontatott modellek a traktorok vonórúdjához kapcsolhatók.
  A Multiva DiscMaster négyszöges keretének méretezése szilárdságot és tartósságot biztosít. A kiváló minőségű acél és az erős szerkezet együtt hosszú élettartamot garantál a gép számára..

           

  Mozgatása a táblavégeken

  A táblavégeken a DiscMastert a szállító kerekein vagy a tömörítő hengeren lehet mozgatni. A hátrafelé menet a szállító kerekeken történik. A külön szállító kerekeknek köszönhetően a tömörítőn nem lép fel kopás a szállítás során, és minimális annak a kockázata, hogy az abroncsokról szennyeződés kerül a közútra.

  Műszaki adatok