1. Kombinátorok


  Igényes felhasználóknak
  A Multiva kombinátorok a legkiválóbb minőségű művelési technológiát jelentik az összes talajtípushoz. A Multiva kombinátorokat rendkívül nehéz körülmények között végzett műveletekhez fejlesztették ki, hogy megfeleljenek a modern gazdálkodás szükségleteinek. A három modellből álló sorozat valamint a tartozékok és felszerelések széles választéka biztosítja, hogy a gép használója megtalálja az igényeit minden tekintetben kielégítő kombinátort. A Multiva kombinátorok esetén az optimális hatékonysághoz megbízhatóság és felhasználóbarát kialakítás társul. Egyedi műszaki jellemzőinek köszönhetően minimális számú áthaladással is kiváló művelési eredmény érhető el. A kombinátorok kifejlesztése során a szakemberek külön figyelmet szenteltek a lehető legnagyobb művelési hatásra, az eltömődésmentes működésre, valamint a felhasználóbarát kialakításra.

           


  Erős és sajátos kialakítású Multiva Terra kombinátorfogak

  A Multiva Terra-sorozathoz tartozó kombinátorfogakban együtt van jelen a kiváló talajművelési képesség és az erős és masszív kialakítás. A Multiva terra kombinátorfogak igen jól tartják előre beállított munkamélységüket, és egyenletes magágyak alakíthatók ki velük még akkor is, ha a művelet során változik a talajtípus.  Kiváló eltömődés mentesség

  A szakemberek különös figyelmet szenteltek a kombinátorok eltömődés mentességének, mivel ez a tulajdonság különösen fontos szerepet játszik a kombinátorok teljesítményében, amikor növényi és szármaradványokkal tele talajon minimális megmunkálást kell végezni. Ezt figyelembe véve a fejlesztés során, mindig hét vagy nyolc sornyi kombinátorfogat alkalmaznak.


  Erős dupla kombinátorkeret

  Minden kombinátor erős dupla kerettel rendelkezik, amely két masszív keresztmerevítésből és 60 mm széles kombinátorfog-tengelyekből áll. Ez a torziós szempontból erős felépítés hosszú élettartamot biztosít a keretnek, ugyanakkor szilárd alapot is jelent a kombinátorfogaknak.    
 2. Kombinátorok  Nagy hatású elülső simító dupla késekkel

  Minden Multiva kombinátor standard felszerelése a hidraulikusan szabályozható elülső simító. Az egyedi kettős késeknek köszönhetően még a legkeményebb talajtípusoknál is kiváló rögtörő hatás érhető el. A kettős kések között áthaladnak a növényi maradványok, miközben a kések elvágják őket.  Minőség acélból

  A Multiva a minőség védjegye. A modern gyártási eljárások, a legjobb nyersanyagok és a gondos megmunkálás csúcsminőségű termékeket biztosít használóinak. Ez a minőség követhető nyomon termékeink minden részében, így a hegesztési varratokban is.


  A munkamélység megbízható és könnyű beállítása

  Az összes Multiva kombinátor közös jellemzője a munkamélység korszerű és megbízható beállíthatósága. A beállítás egyszerűen megoldható a fő munkahengerhez adott állítóeszközzel. Egy egység 5 mm-t jelent a munkamélység szempontjából. A hidraulika körben levő kettős zárószelepnek köszönhetően még az sincs hatással a munkamélységre, ha a traktor hidraulikus részében szivárgás fordul elő. A jól látható kijelzés lehetővé teszi az aktuális munkamélység ellenőrzését.


  Lebegő abroncsok

  A Multiva kombinátorok terjedelmes futófelületű nagy abroncsokkal rendelkeznek. A TopLine és a Topline Super kombinátorok normál tartozékai a 300/65-12-es abroncsok, a 200/60-14,5-ös abronccsal rendelkező Optima kombinátorokhoz pedig 250/65-14,5 abroncsok állnak opcionálisan rendelkezésre.  Kiváló művelési eredmény

  Minden modell felszerelhető hátsó rögtörő hengerrel, amely egyenletessé, morzsalékossá teszi a talajt és hozzájárul a göröngyök egyenletes eloszlásához.


    
 3. Kombinátorok  Biztonságos használat és szállítás

  Szállítási helyzetben a kombinátorok oldalsó szelvényei felhajthatók a középső rész felé, amely biztonságossá teszi a közúti szállítást. Az oldalszelvények a praktikus záró mechanizmusnak köszönhetően automatikusan zárhatók és nyithatók.


  Optima T – a sokoldalú kombinátor


  Multiva Optima az összes talajtípushoz hatékony megoldást jelent. Nyitott keretű felépítése, nagy abroncsai, a kombinátorfogak nagyfokú terhelése és az erős TerraFlex kombinátorfogak miatt az Optima kombinátor minden helyzetben kiváló választás. Az Optima sokoldalúsága egyedülálló, néhány modell esetén még a munkaszélesség is kibővíthető. Tárolás során a kombinátor vonórúdja megemelhető.

  - A kombinátorfogak egyenletes eloszlása hét sorba eltömődésmentes műveletet tesz lehetővé
  - Erős keret – használat közben szilárd és stabil
  - Erős Multiva TerraFlex 10 x 45 mm-es kombinátorfog
  - A kombinátorfogak közötti távolság: 75 mm
  - Egyedi kettős simító az elülső részen
  - Hátsó simító kiegészítőként rendelkezésre áll
  - Nagy 250/65-14,5-ös abroncsok
  - Az összes csatlakozás kenhető
  - Nagyfokú kombinátorfog terhelés


  Kombinátor, amely növekszik

  Az Optima kombinátorok munkaszélessége a későbbiekben is növelhető. A T600-as modell T700-assá fejleszthető, a T 800-asból pedig T900-as építhető. A bővítések gyorsan és könnyen csatlakoztathatók a csavarok segítségével.  Hatékony hátsó simító

  Az Optima hátsó simítója jelentősen növeli a kombinátor szintező és rögtörő hatását. Az elülső és a hátsó simító hidraulikusan állítható, a köztük levő kapcsolatot pedig az összekötő rúddal lehet beállítani.

    
 4. Kombinátorok


  Topline – nagy teljesítményű kombinátor kötött talajokhoz


  A Multiva TopLine különösen nehéz kötött talajok számára készült. A TopLine kombinátor a Multiva több rudas technológiáját hasznosítja. Ezzel biztosítható a legkiválóbb minőségű szintezés és rögtörést. A TopLine kombinátorok alapfelszerelésként nyolc kombinátorfog-sorral vannak felszerelve. Ez azt jelenti, hogy a kombinátorkeret alatt sok hely van, a munkaműveletet pedig eltömődésmentesen lehet végrehajtani.
  - A kombinátorfogak egyenletes eloszlása hét sorban eltömődésmentes műveletet tesz lehetővé
  - A dupla vagy tripla simítóknak köszönhetően kiváló szintezési és rögtörési tulajdonság
  - Elülső és hátsó simítók alapfelszerelésként
  - Egyedi kialakítású kettős simítók az elülső részen
  - Masszív Multiva TerraFlex 11 x 45 mm-es kombinátorfogak
  - A kombinátorfogak közötti távolság: 65 mm
  - Széles 300/65-12-es abroncsok
  - Nagyfokú kombinátorfog terhelés


  Hatékony rugós simítók

  A TopLine középső simítója a talajkövető tandem futóművek között helyezkedik el, ez kiegészíti a kerekek rögtörő hatását. A TopLine kombinátorok hátsó simítóval is felszerelhetők, amelynek hidraulikus szabályozása együtt történik az elülső simítók szabályozásával. A szintező simítók között állítható kapcsolat van.


  Topline Super – a kombinátorok következő generációja


  A TopLine Super új, áttörő jellegű modell a talajmegmunkálásban. A kombinátorok olyan új generációját jelenti, amely rugalmas talajművelést és többféle felhasználási lehetőséget kínál. Meglehetősen nyitott keretfelépítésének és erős kombinátorfogainak köszönhetően a magágy kialakítása és a szármaradványok eligazítása egyetlen eszközzel megoldható.
  - Kiemelkedő eltömődésmentesség
  - Új Multiva TerraSuper 12 x 65 mm-es kombinátorfogak
  - Kombinátorfogak közötti távolság 100 mm; kombinátorfogak szélessége: 60 mm
  - Erős és hosszú keret
  - Erős rögtörés és szintezés az elülső simítónak és a rögtörő hengernek köszönhetően
  - Egyedi kialakítású kettős kések az elülső simítón
  - Széles 300/65-12-es abroncsok
  - Nagy kombinátorfog-terhelés


  Újgenerációs kombinátorfog geometria

  A magas és masszív Multiva TerraSuper kombinátorfog különösen egyenletes magágy kialakítást és csúcsminőségű művelést tesz lehetővé.


    
 5. Kombinátorok  Eltömődésmentes munkaművelet

  A rögtörő hengernek és a kétsoros simítónak köszönhetően a Multiva TopLine Super kiváló talajművelési tulajdonságokat kínál anélkül, hogy a növényi maradványok eltömődést okoznának.  Műszaki adatok