Termékfilozófia


A jövő nyomdokain

A finn Dometal Oy elkötelezett a legmagasabb minőségi igények kielégítése iránt, amit kiváló anyagok felhasználásával, jól átgondolt, a gyakorlatban is kipróbált konstrukciókkal érünk el.
A Multiva egyet jelent, a hatékonysággal, tartóssággal és a felhasználóbarát megoldásokkal.
A Multiva termékek mögött vevőközpontú termékfejlesztés áll.
Ügyfeleink számára olyan megoldásokat fejlesztünk ki, amelyben a gyakorlati szempontok, a funkcionalitás és a hatékonyság áll az előtérben.

Kimagasló teljesítmény

A modern gyártási technológia, a kiváló minőségű svéd-finn acél alapanyagok és a precíz összeszerelés garancia arra, hogy csak a minden tekintetben megfelelő gép hagyja el Finn gyártóbázisunkat. A részegységek a festés előtt homok fúváson mennek keresztül. A felületek a gyártás során 2 komponensű elektrosztatikus-poliuretán festék támogatással vannak lekezelve. A festett felületek rendkívül tartósak és ellenállóak maradnak, a kopással vagy az éghajlati hatásokkal szemben.

Multiva szerviz a vevők szolgálatában

A Multiva ügyfelek elégedettsége büszkeséggel tölt el minket, hiszen ez a legjobb visszaigazolása annak, hogy jó feladatot végeztünk. Ügyfeleinknek gépoktatást, gyors szállítási idejű, minőségi tartalék alkatrészeket biztosítunk. A gyakorlott szervizszemélyzet, lehetőség szerint a helyszínen javítja a gépeket.

Csatlakozzon ÖN is A Multivát használók folyamatosan növekvő nemzetközi táborához! További hasznos információkért és felhasználói tapasztalatokért keresse fel a www.multiva.info weboldalunkat!